Podnikateľské stratégie v postkrízovom období - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Finančná kríza druhotriednych hypoték a ich zabalenie do dlhopisov prostredníctvom ich vyčlenenia z úverových bánk v podobe tzv. sekuritizácie do dlhopisov naštartovalo v roku 2008 deštrukčný proces s následným preklopením do krízy svetového hospodárstva. Prejavy ekonomickej krízy. Reformné opatrenia.