Ochrana spotrebiteľa na finančnom trhu v krajinách Európskej únie - Klimiková, Mária
Pohľad na vývoj spotrebiteľskej politiky Európskej únie. Opatrenia na ochranu širokých záujmov spotrebiteľov v Európskej únii. Ochrana spotrebiteľa v oblasti finančných služieb. Sieť európskych spotrebiteľských centier ECC-NET. Ochrana zo strany Európskej únie v oblasti finančného trhu. Ochrana spotrebiteľa vo vybraných krajinách Európskej únie (Česká republika, Nemecko, Veľká Británia).