Method of Banks Valuation - Horvátová, Eva, 1958-
Hodnotenie bánk a finančných inštitúcií dostupnou metódou. Vyjadrenie FCFE (Free Cash Flow Equity) vo finančných inštitúciách. Determinácia faktora zľavy. Determinácia beta koeficientu. Determinácia nákladov na hodnotu majetku založená na CAPM (príklad Slovenska). Praktické problémy a procedúry hodnotenia bánk.