Karma a Dharma v podnikaní - Burák, Emil
Virtuálna rôznorodosť v chápaní pojmu podnikanie. Core business kompas. Zmysel podnikania ako cnosť. Ázijský prístup (graduálna metóda koordinácie) k biznisu. Pojem Karma. Pojem Dharma.