Funkcie, úlohy a nástroje controllingu - Gramatová, Lucia
Controlling ako podsystém riadiaceho systému podniku, ktorý plní špecifické funkcie spojené s jeho riadením. Úlohy controllingu v podmienkach praxe. Zodpovednosť manažmentu v oblasti koordinácie jednotlivých systémov riadenia.