Formy financovania podniku a faktory ovplyvňujúce ich výber - Harajdič, Ján
Podnik ako základný subjekt trhového hospodárstva. Štruktúra majetku a zdroje financovania. Vplyv zvolenej formy financovania na celkové náklady kapitálu spoločnosti.