Ľudské zdroje - udržanie kľúčových zamestnancov v podniku - Hároníková, Eva
Riešenie dôsledkov krízy prostredníctvom zamerania sa na ľudské zdroje v podniku. Strategické rozmiestňovanie schopných a oddaných zamestnancov. Riadenie a plánovanie personálneho rozvoja. Konkurenčné výhody.