Aktuálne otázky na trhu s bývaním na Slovensku - Cár, Mikuláš
Trh s bývaním ako významný segment realitného trhu. Jeho kreovanie na Slovensku. Údajová základňa o slovenskom trhu s bývaním. Vybrané implulzy determinujúce aktuálny vývoj na slovenskom trhu s bývaním.