Sociálny fond - Slaninková, Katarína
Sociálny fond je fondom zamestnávateľa pre zamestnancov, ktorí sú u neho v pracovnom pomere. Tvorba sociálneho fondu je povinnosťou zamestnávateľa a tvorí ho z prídelov. Povinný prídel je vo výške 0,6 až 1 percento zo základu. Čerpanie sociálneho fondu, spôsoby použitia sociálneho fondu. Zdaňovanie príspevkov zo sociálneho fondu.