Hodnotenie zamestnancov - Šukalová, Viera
Hodnotenie zamestnancov - jedna zo základných funkcií riadenia ľudských zdrojov. Ciele hodnotenia zamestnancov. Hodnotenie a riadenie výkonu, systém hodnotenia výkonu. Vybrané typy pracovného hodnotenia. Kritériá a metódy hodnotenia zamestnancov.