Analýza dôvodov nevyužívania prieskumu trhu v podnikoch v SR - Hrušovská, Dana, 1964-
Analyzovanie a identifikácia dôvodov nevyužívania prieskumu trhu v súčasnej situácii v podnikoch v SR. Podniky SR, ktoré realizujú vlastné prieskumy trhu. Návrhy pre zlepšenie podnikateľského prostredia pre prieskum trhu v podnikoch v SR.