Critical appraisal of prognostic factors for transobturator tape implantation - Romančík, M.
Implantácia transobturator tape (TOT) ženám s nízkym a vysokým Valsalva leak point pressure (VLPP). Nezávislé prognostické faktory TOT implementácie. Materiály a metódy prieskumu. Výsledky prieskumu.