Vývoj výdavkov na zdravotníctvo v Slovenskej a Českej republike - Sidor, Ján
Trhové zlyhania a nedokonalosti v zdravotníckych systémoch a vládne zásahy. Výdavky na zdravotníctvo v Slovenskej republike v období 1997 – 2008. Problém zadlžovania nemocníc. Výdavky na zdravotníctvo v Českej republike v období 1997 - 2008. Porovnanie výdavkov zdravotníctva v SR a ČR.