Konkurencieschopnosť firmy z pohľadu odhaľovania symptónov nezdravého vývoja - Jamnický, Peter
Správna syntéza manažérskych analyticko-organizačných pozorovaní. Manažment firmy a schopnosť komplexne identifikovať "defekty" vo vývoji firmy. Riešenie dôsledkov a príčin spôsobených zložitými formami kauzalít.