Biomasa vhodná na spaľovanie - Jaška, Juraj, 1979-
Finančno-ekonomická analýza skúmaného podniku na celkovej spotrebe obnoviteľných zdrojov energie. Metódy a charakteristika objektu skúmania. Získavanie produkcie biomasy. Perspektívne zdroje výroby elektriny. Dopady na životné prostredie.