Bezpečnostné incidenty v oblasti IS/IT a ich dopady - Juriková, Benita, 1973-
Prieskum stavu informačnej bezpečnosti v malých a stredných podnikoch SR. Oblasť vzniknutých bezpečnostných incidentov. Ekonomické dopady a miera riešenia informačnej bezpečnosti v podniku.