Rastúca konkurencia na trhu hypotekárnych úverov v SR - Katonová, Miroslava, 1983-
Súčasný stav poskytovania účelových hypotekárnych úverov v SR. Formy financovania hypotekárnych úverov poskytovaných komerčnými bankami. Úrokové sadzby účelových hypoték v súčasnom stave konkurencie troch bánk na Slovensku.