CERIM - Central European research to innovation models: Podpora technologického transferu na Žilinskej univerzite - Janovčík, Michal
Základné informácie o projekte Žilinskej univerzity boli uverejnené v prvom čísle časopisu v tomto roku. Porovnanie úrovne technologického transferu a komercializácie výsledku výskumu a vývoja v nových členských krajinách EÚ. Zhodnotenie výstupov zo študijnej cesty účastníkov projektu v USA. Využitie skúseností z projektu CERIM pri rozvoji technologického transferu na Žilinskej univerzite.