Porovnanie metód odhadu hraníc subjektívnej chudoby - Želinský, Tomáš
Ilustrácia použitia metód vhodných na odhad (peňažných) hraníc subjektívnej chudoby s využitím údajov EU-SILC 2009 za Slovenskú republiku. Porovnanie výsledkov.