Prínos riadenia rizika na tvorbu hodnoty podnikov - Kissová, Jana, 1979-
Podnikateľská prax a riadenie rizík. Proces rozhodovania ako kľúčová súčasť riadenia firiem. Identifikácia, stanovenie významnosti a hodnotenie veľkosti rizika. Operatívne riadenie rizika a realizácia opatrení zníženia rizika.