Technológiami budúcnosti by mali byť nanotechnológie - Bačišin, Vladimír
Rozhovor so svetovo uznávaným vedcom, matematickým ekonómom V. M. Polterovičom. Témy rozhovoru - stav ekonomickej vedy a výučby ekonómie v Rusku, väzba fundamentálnej ekonomickej vedy s rozhodovacou sférou, vzťah medzi lineárnymi a nelineárnymi modelmi v súčasnej ekonomickej teórii, cesta ďalšieho rozvoja ekonómie, ako vedec hodnotí súčasný stav ekonomiky, aká je podstata súčasnej krízy.