Možnosti uplatnenia inovatívneho prístupu v oblasti pracovnej motivácie v malých podnikoch na území Slovenskej republiky - Fuksová, Nadežda
Pojem motivácia. Vplyv pracovnej motivácie na pracovný výkon. Schéma motivačného procesu. Zisťovanie potrieb inovatívnych prístupov v oblasti motivačných programov.