Care manažment ako novodobá úloha manažmentu - Smutná, Martina
Význam ergonómie pre podnik, jeho organizáciu a zamestnancov. Ergonómia - súčasť organizácie práce. Významná úloha ergonomických programov, ktorých procesy sú prepojené s procesmi prebiehajúcimi v podniku. Význam care manažmentu v podniku. Hlavné úlohy care manažmentu. Organizačné štruktúry care manažmentu v závislosti od počtu zamestnancov v podniku. Pracovná náplň ergonóma v care manažmente. Aktuálny stav u nás a zámery do budúcnosti.