Návrh modifikácie všeobecného modelu ergonomického programu "HCS 3E" pre použitie v priemyselných podnikoch na Slovensku - Marková, Petra
Možnosti úprav všeobecnej formy modelu ergonomického programu HCS 3E na základe poznatkov z priemyselných podnikov na Slovensku. Program vznikol v rámci riešenia projektu vedecko-technickej spolupráce Slovenska a USA a zameriava sa na systematické zvyšovanie efektívnosti ľudskej práce. Varianty úprav uvedeného modelu vytvárajú možnosti uplatnenia ergonomického programu aj v podnikoch, kde nie sú poznatky o jeho význame a možnostiach.