Aplikácia teórie hier vo finančnom manažmente - Krajniak, Juraj
Teória hier ako základ, ktorý môže pomôcť pochopiť situáciu, v ktorej sa manažér nachádza. Predstavy a náhľady uľahčujúce pochopenie takýchto situácií a voľba lepších strategických rozhodnutí. Aplikovanie manažérskych schopností.