Význam doménových mien v podnikateľskej činnosti podnikov - Križan, Martin
Význam doménových mien v podnikateľskej činnosti. Domény ako podnikový symbol a online značka v prostredí internetu. Marketingové hľadisko právnej stránky. Kategória majetku označovaná ako priemyselné práva.