Some issues of valuation of banks and importance in current conditions - Horvátová, Eva, 1958-
Hodnotenie bánk a finančných inštitúcií dostupnou metódou. Determinácia faktora zľavy. Determinácia beta koeficientu. Determinácia nákladov na hodnotu majetku založená na CAPM (príklad Slovenska). Praktické problémy a procedúry hodnotenia bánk. Prečo je hodnotenie bánk dôležité.