K metodológii rozhodovania ako imanentnej súčasti inovačných procesov - Šimanovská, Tatjana
Metodológia rozhodovania ako imanantná súčasť inovačných procesov. Rozhodovanie ako proces a teória rozhodovania. Charakter rozhodovacích procesov.