Spoločenská zodpovednosť ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti firiem - Horňáková, Lucia, 1982-
Základná charakteristika a postavenie spoločenskej zodpovednosti v súčasných trhových podmienkach. Výhody a bariéry uplatňovania princípov spoločenskej zodpovednosti vo firmách.