Vojna o získanie a udržanie najlepších zamestnancov nikdy nekončí - Milecová, Miroslava
Talent manažment. Kto je predmetom talent manažmentu. Príčiny nedostatočného talent manažmentu. Udržanie si zamestnancov aj v ťažkých časoch. Finančné a nefinančné stimuly a ich efektívnosť. Vojna o získanie a udržanie najlepších zamestnancov nikdy nekončí.