Informationsasymmetrie und ihre praktische aufdekung bei analyse eines bőrsennotierten unternehmens - Markovič, Peter, 1974-
Finančné investovanie ako ukladanie prostriedkov do cenných papierov s dosahovaním kapitálových ziskov pri optimálnej miery rizikovosti. Zohľadnenie alternatívnych výnosov a investičné príležitosti.