Navrhovaná zmena zákona o regulácií sieťových odvetví - Michalcová, Zuzana, 1984-
Regulačná rada, regulačná politika a nástroje na jej uskutočňovanie. Návrh ministra hospodárstva SR. Navrhované riešenia a reakcia Úradu pre reguláciu sieťových odvetví. Koaličná rada a programové vyhlásenie vlády.