Komparácia daňového zaťaženia fyzických osôb v krajinách Vyšehradskej štvorky - Mikuš, Roman
Komparácia daňového zaťaženia fiktívneho daňovníka v krajinách Vyšehrádskej štvorky. Analýza rozdielnych daňových systémov uvedených krajín. Výber optimálnej krajiny z pohľadu zaťaženia daňou z príjmu fyzických osôb.