Manažment znalostí v slovenských podnikoch - marketingový prieskum - Čihovská, Viera
Manažment znalostí ako dôležitý prvok pri získavaní konkurenčnej výhody podnikov. Výsledky realizovaného marketingového prieskumu, ktorý sa uskutočnil za účelom zistenia stavu a ponímania manažmentu znalostí na úrovni podnikov. Výsledky prinášajú zaujímavý pohľad na uplatňovanie manažmentu znalostí zo strany podnikovej sféry a poskytujú nové idey na vylepšenie stavu tejto novej filozofie podnikania.