Využití explicitních a tacitních znalostí v praxi manažerského rozhodování - Hrůzová, Helena
Dobré a zlé rozhodnutia - súčasti manažérskeho života. Informácie a znalosti ako základ rozhodovania. Manažérske rozhodovanie ako multidisciplína. Možnosti intuície a heuristických nástrojov manažérskeho rozhodovania. Príbehy zo súčasnej praxe manažérskeho rozhodovania. Súčasná prax manažérskeho rozhodovania.