Personálny audit podniku - moderný nástroj riadenia - Šukalová, Viera
Charakteristika pojmu audit a jeho ciele. Personálny audit. Externý, interný audit. Audit personálnych činností. Podstata metodiky personálneho auditu. Manažérsky audit. Procesný personálny audit. Personálny audit a jeho aplikácia. Personálny audit a spoločenská zodpovednosť.