Pôžičky a výpomoci od zamestnávateľa - Valterová, Ivana
Pôžičky podľa Občianskeho zákonníka. Zmluva o pôžičke. Pôžičky podľa Zákona o dani z príjmov č. 595/2003 Z.z. Nenávratná pôžička. Zamestnanecká výhoda. Výpočet nepeňažného príjmu. Fiktívny úrok, spôsob výpočtu úroku. Spôsob zdanenia. Príklady.