Trvale platný mechanizmus fungovania úspešných organizácií: motivácia a motivačný akcent v riadení - Kerestešová, Monika
Motivácia ako najvýznamnejšia podmienka pre zvyšovanie výkonnosti zamestnancov a riadiacich pracovníkov organizácie. Motivácia a motivovanie. Model vzájomnej interakcie plánovania a pracovnej motivácie. Vplyv úrovne motivácie na efektívnosť procesu riadenia. Motivačný akcent v riadení. Plánovanie, organizovanie, získavanie ľudí, vedenie, kontrolovanie - súčasti riadenia.