Zmluva o poskytnutí NFP - proces realizácie projektu - Čanecký, Marek
Prijímateľ zmluvy o poskytnutí NFP (nenávratný finančný príspevok), jeho povinnosti. IT monitorovací systém. Kontrola na mieste, predmet kontroly. Nezrovnalosti a vrátenie finančných prostriedkov. Zmena a riadne ukončenie zmluvného vzťahu. Realizácia projektu po ukončení Zmluvy o poskytnutí NFP.