Support of Innovation at Regional Level - Šipikal, Miroslav, 1976-
Inovácie ako významný faktor ekonomického rastu. Podpora inovácií. Inovačné stratégie. Politika podpory inovácií ako súčasť politiky vývoja regiónov.