Význam a postavenie MSP v súčasnom vývoji hospodárstva SR - Pacek, Martin
Úloha malých a stredných podnikov v slovenskej ekonomike. Tvorba pracovných miest, vyváženého regionálneho rozvoja a zavádzanie inovácií do hospodárskej praxe. Proces podpory a rastu MSP. Vytváranie politiky, od regulácie až k verejným službám.