Etický rozmer podnikovej sociálnej zodpovednosti a ľudské práva - Navrátilová, Daniela
Koncept spoločenskej a sociálnej zodpovednosti firiem (CSR). Ekonomická oblasť spoločenskej zodpovednosti firiem. Sociálna oblasť spoločenskej zodpovednosti firiem. Environmentálna oblasť CSR. Balíček nástrojov pre konkurencieschopnú a zodpovednú Európu prijatý Európskou komisiou. Memorandum o spoločenskej zodpovednosti firiem z roku 2004, ktoré podpísali zástupcovia desiatich firiem na Slovensku. Normy Organizácie spojených národov o zodpovednosti medzinárodných podnikov a iných podnikov vo vzťahu k ľudským právam.