Opatrenia podniku v čase finančnej a hospodárskej krízy - Porubský, Peter
Racionalizačné opatrenia v konkrétnej obchodnej spoločnosti, ktoré boli uskutočnené v dôsledku vplyvu finančnej a hospodárskej krízy. Vývoj cien komodít a ich vplyv na podnikanie.