Nástroje a metódy rozhodovania v prostredí globálnych zásobovacích reťazcov - Devečka, Martin
Riziká v zásobovacích reťazcoch. Riadenie rizík v zásobovacích reťazcoch. Simulačný softvér GBSE na analýzu rizík v zásobovacích reťazcoch.