Finanční gramotnost jako prostředek a nástroj rozvoje regionů - Šedová, Hana
Ľudské zdroje ako nástroj rozvoja regiónov. Projekt Európskej únie zameraný na podporu rozvoja ľudských zdrojov, kde cieľovou skupinou sú pedagogogický a nepedagogický pracovníci škôl a školských zariadení. Projekt Finančná gramotnosť v školách Zlínskeho kraja - dôležitá súčasť rozvoja zlínskeho regiónu a rozvíjania vedomostí z oblasti finančnej gramotnosti.