Podpora investovania do vzdelávania ako nevyhnutný predpoklad pre rozvoj podniku - Vidová, Jarmila, 1967-
Ľudský kapitál a jeho podstata. Váha poznatkov a ich klasifikácia. Náklady súvisiace so vzdelávaním. Program vzdelávania, školení a poradenstva pre vybrané skupiny záujemcov o podnikanie z radov zamestnancov, nezamestnaných a absolventov. Rámcové programy Európskeho spoločenstva pre výskum a technologický rozvoj, ktoré sú hlavným nástrojom Európskej únie na podporu výskumu, vývoja a inovácií.