Marketing strategies for the European market - Čihovská, Viera
Koncepcia európskeho marketingu. Európsky marketing a jeho národná, multinárodná a medzinárodná charakteristika a rozlišovanie špecifických rozdielov. Strategické alternatívy pre podnik v rámci európskeho trhu.