Využitie reverznej optimalizácie v modeli Black - Literman - Rusina, Michal
F, Black a R, Litterman o systéme prvkov Modernej teórie portfólia. Princíp reverznej optimalizácie s možnosťami pre vyjadrenie osobitých pohľadov investora. Kombinácia subjektívnych pohľadov investora vo vzťahu k zvoleným aktívam. Charakteristika BL modelu.