K rotácii audítorov - Fabová, Zdenka
Nezávislosť audítora má zásadný význam pre dôveru verejnosti ku spoľahlivosti správ vypracovaných audítormi. Je pre audítorskú profesiu hlavným prostriedkom ako verejnosti a regulačnému orgánu dokázať, že audítor plní svoje úlohy na primeranej úrovni a v súlade s prijatými etickými zásadami. Ilustračný príklad.