Malé a stredné podniky krízu ešte pociťujú - Sirotka, Vladimír
Príčiny pretrvávania krízy malého a stredného podnikania. Finančné a ekonomické postavenie malých podnikov. Formy podpory na zvýšenie zamestnanosti u malých a stredných podnikateľov. Novela zákona č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti.